top of page

     Spreekbeurten

Preken en spreken is mijn passie, vanuit mijn eigen enthousiasme mensen meenemen in het grote verhaal van en met God. Met een uitdaging om het praktisch te maken in je leven. In zondagse diensten of in bijzondere bijeenkomsten, voor volle zalen of in kleine groepen.

Coaching

    Trainingen

De trainingen zijn erop gericht om te leren vanuit de Bijbel, te ontdekken wat dat voor je leven betekent en dit in de praktijk te gaan doen. Naast het onderwijs word je aan het werk gezet om zelf te ontdekken en krijg je handvatten, uitdagingen en aanmoediging om het geleerde om te zetten in de praktijk.

Approved

Wil jij een stevig fundament onder je leven? Verlang je naar de zekerheid dat jij oké bent en je er mag zijn met je vragen en twijfels? Wil jij geaccepteerd worden zoals je bent?  Ontdek vanuit de Bijbel dat God jou 100% goedkeurt. Reken af met gevoelens van minderwaardigheid en leer jezelf te zien door Gods ogen. In Christus wacht er een nieuw leven op je, waarin je kunt genieten en zonder schroom kunt geven. Durf te zeggen: ik ben approved.

Volg je hart

God heeft jou gemaakt met je eigen talenten en temperament. Een unieke combinatie! Hij legt verlangens in je hart om daarmee aan de slag te gaan. Wil jij je hart volgen? Ontdekken wat God in je heeft gelegd? 

Welke mogelijkheden jij hebt om jouw talenten in te zetten? Wil je afrekenen met datgene wat je tegenhoudt en het nu gewoon eens gaan doen? Dan is deze training voor jou.

 

Bevrijdingspastoraat 

Maak jij deel uit van een pastoraal team en wil je samen met dit team getraind worden om mensen te helpen hun vrijheid in Christus te vinden? Ik kom graag naar jullie toe om vanuit mijn jarenlange ervaring in de dienst van bevrijding een degelijke basis te leggen voor het bevrijdingspastoraat in jullie kerk of gemeente. 

Trainingen
iStock-997711042-2.jpg

    Coaching

De trainingen helpen je op weg om te leven vanuit de zekerheid dat jij approved bent. Om te leren, ontdekken én doen vanuit de zekerheid dat je 100% bent goedgekeurd. Maar loop je toch nog tegen obstakels aan, dan is het mogelijk een coachingstraject in te gaan waarin je mag ontdekken welke ballast je nog met je meedraagt, hoe je in elkaar zit en wat jij nodig hebt om te gaan doen waar jij goed in bent. Neem contact op voor de mogelijkheden.

    Overig

Mensen helpen om te doen waar ze goed in zijn. Dat is de missie van Approved. En dat doen we ook door organisaties en stichtingen te helpen hun boodschap en/of beleid helder op papier te zetten. Door vragen te stellen word je geholpen kort en krachtig te verwoorden waar jij goed in bent en wat je te bieden hebt.

Overig

Schrijven

Communiceren in woord en geschrift zit me in het bloed. Ik hou van mooie zinnen en een heldere boodschap. Wil jij graag de lessen die je geleerd hebt in je leven delen met anderen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je de boodschap die God in je hart legt doorgeven aan de mensen om je heen, maar kun je de juiste woorden niet helemaal vinden? Ben jij op zoek naar iemand die je kan helpen jouw boodschap krachtig te verwoorden, dan help ik je graag.

Advies in beleidsvorming

Vanuit mijn jarenlange ervaring met het ontwikkelen en schrijven van beleid wil ik stichtingen en startende ondernemingen helpen een stap te zetten in hun organisatie. Is de visie die je hebt groter dan je op dit moment praktisch aan kunt en weet je dat er dingen moeten veranderen om door te kunnen groeien?  Dan help ik je graag met mijn analytisch vermogen, door vragen te stellen, structuur aan te brengen en beleid op te stellen. 

bottom of page